2010. március 13., szombat

security enabled network???,TAVASZ,uj ismik,ESB,ez+az










Sziasztok!

Tudom,h.megint eltuntem,de most nem az en hibambol:) Internet problemaink voltak,kezdodott ez jo nehany hete,amikor is hol volt hol nem volt,majd hirtelen megszakadt es kiirta security-enabled network(a csalad gepen az elmult heten volt net,csak a laptokokon nem)....nem tudjuk mitol volt,meg h.h.an csinalta meg apuka de megcsinalta vh.tnap este...tobb ora kuszkodes utan....tom h. netfuggo vok,de sztem egy nem netfuggo is begolyozna,h.ha nem tudna irni mondjuk egy happy bday daddy levelet az apukajanak-szal ezuton is Boldog 50. szulinapot Apa!!:))) v.akkor is begolyozna minden ertelmes ember,ha hetkozbe munka utan,az olvasason kivul semmi mast nem tudna hetekig csinalni....a hetvege mas teszta akkor ugyse vok itthon....

Utoljara a chilei foldrengesnel hagytam abba asszem.....hat szonrnyu,meg a cunamik is amik utana jottek,eloben neztuk egesz nap ah.mutatjak Hawaii partjait,ahol mindenkit evakualtak,de vegulis semmi kulonos nem tortent.....neha 1-2 ember setalt a parton,es integettek a hegyen allo kameras rajnak LOL meg 1-2 szorfos meglovagolta a szokasos hullamokat:))
1ik ismerosom is akkor volt Hawaii-on mondta,h.pislogni nem tudtak mar evakualva voltak,ez 1 jo pont az USA-nak.....

Multhet szombat: szuperjo aupair meeting megint:)) persze idezojeles:)) Jeghoki meccs,Nassau colosseum-ban,jajj errol a Nassaurol nekem mindig a Bahamak jut az eszembe,de ez sajna NY allamban volt:))
Jo uncsi volt,raadasul amit vettunk sort is ki kellett hajintanunk az Adrival merth. nem lehet bevinni semmit:(( nem baj,magyarok vagyunk velunk senki sem b*** ki vettunk bennt:))) 1 sor meg is artott,szal nem gaz:))) hol vannak mar a regi szep magyar palinkas idok,Adri baratja rohogott is rajtunk:)) lehet kene gyurni mar a hazamenetelre:))

Nah de h. vmi jot is irjak,par hete ramirt egy magyar csajszi,Zsuzsi h. van egy kozos ismerosunk,es h. a vezeteknevem miatt kiszurt,h.en csak magyar lehetunk:)) Miller Place-en lakik,ami tolem 10 perc kocsival,szal kozelebb van mint az Adri....ez amcsi tavolsagban kb olyan mint otthon az ajtoszomszed:)
Mult heten vasarnap talalkoztam is vele,meg egyik brazil baratnojevel,Gabi,jo fejek nagyon,en tudatosan jerulom a magyarokat itt amugy...ezert,meg azert.....de o meg az Adri nagyon jo fejek.
Szoval 3an elmentunk Northport-ba,ez kb fel orara van tolem,egy kis hangulatos kisvaros,szebb mint Port Jeff ahol en lakom,van beache is,de mi a kikotojet neztuk meg,meg csinaltunk par funny kepet:)) Ez volt az elso nap az evben amikor 10 fok fole ment a homerseklet,es mar tobb ho sincs!!!!!jejejjeje

Aztan felszalltunk a vonatra Zsuzsival(Gabi nem ert ra) es bementunk a citybe,elsetaltunk a Central Parkba....jajj naggggyon megvan mar a feelingje,bar meg minden eleg sotet,ha kizoldul szebb lesz...sok sok ember fekudt a fuben,ultek a padon,zeneltek,tollasoztak,stb.szal CP feeling,mint a tv-ben:)) fenykepezkedtunk a LOVE felirattal:)) ez vmi 21.szazadi szobor lenne v mi,minden nagy varosban van.
aztan mikor besotetedett felmentunk az Empire State Building(tovabbiakban ESB) tetejere,a 86.emeletre-ide 20 dolcsi volt a jegy,meg meg 5 a telos idegenvezetes,meg egy cool terkep:) aki teljesen felmegy a 100nemtomhanyadik emeletre annak 35 dolcsi a jegy,kulonbseg sztem nem sok van.....
Felejthetetlen elmeny,bar a hatalmas szel is az marad,majd el fujt neha:) mondta is az idegenvezeto(a telo) h.evente tobb centit kileng az epulet a szeltol:O egeszen New Jersey-ig el lehetett latni,meg sotetben is,de mire a Szabadsag szobrot megtalaltam a sotetbe miniba az mar nehezebb volt:)) Legkozelebb majd a Rockefeller Center tetejere megyek fel,h. nappali kepeim is legyenek:)

Este 11re ertunk vissza LI-re,masnap meg izomlazam is volt a sok setalastol:)) hamarosan elkezdek futni amugy megint,ha bejon a jo ido tenylegesen:)) Itt meg nincs hivatalosan tavasz,majd marc 20-tol asszem,meg emg egy ho storm jon meg allitolag,de joooo:((

Hetkozbe annyi tortent,h.mentunk volna mozizni,dehat a Zsuzsi tovabb melozott mint gondolta,szal lekestuk....
Hostanyam...h.is mondjam....vicces:)) pl. Niki,ugy bennt hagytad a villad a mosogatoban a vacsorad utan??? Niki: jah Anyuka: de akkor miert inditottad el elotte a mosogatogepet??legkozelebb ne csinalj ilyet Niki: ok (magamba meg gondoltam,h.te *** ********** delben indotottam el a mosogatogepet,mert mar fullon volt,es 1 szem villat meg este 7 utan miert ne rakhatnek a csapba??
nah vannak meg hasonlo hulyesegei,nagggyon vicces amugy,ugy sajnalom,h.ilyennek szuletnek:))) es itt jegyeznem meg h. mar kevesebb mint 5 honap ezekkel a weirdokkal,aztan 1 honap nyaralaaaassss aztan eves,ivas,alvas otthon:))
Azert hihetetlen h. mennyi ideje itt vok mar,foleg ah.nezem a szamlalot a jobb felso sarokba:)) csak ilyenkor esik le,meg h. mar szinte mindenki akivel 1utt jottem ki,v.utanam jott ki mar otthon van:)) Rita is a heten ment haza,kalandos utazas a hoviharban,meg siro gyerekek a fedelzeten-au-pair sors:)) haha es a poen h. Rita hamarabb visszajon mint ah en haza megyek,tanulo vizummal egy fosulira,mint annyi mas AP ismim......

Amugy ma van anyuka szulinapja,ma jo fej is volt:) meg kajalni is meghivott magukkal:)) ahol az anyukaja szulinapi vacsija volt,a mexicoi ettermbe,volt Sangria,Margarita,meg jo kis mexican food,szal el voltam:))
Elotte meg bementunk a Marshalls-ba Zsuzsival(ugy esik az eso,meg fuj a szel a haz is mozog,mi mast lehetne csinalni:))) es vettem egy Adidas melegito alsot,tipikus amcsi style,meg egy kardigant:))
hnap valszeg mozi,meg vasarlas:)))

Amugy 2010-ben ez volt a 2.vasarlasom,es mar nem nyomom annyira crazy-n,tiszta buszke vok magamra,ha jo ido van,meg mindig megyek erre arra,szal akkor nincs ra idom:))

Gyerekek edesek meg mindig:) anyuka befizette a pre-schoolba az ikreket,szal szeptemberben tenyleg mennek,szegeny kov csaj(nappal szabad lesz,este melozik majd,de h. a 45 ora meglegyen meg hetvegen is sztem:S)

Most ennyi asszem,jah megyek Niagarahoz apr.elso hetvegejen(a penteket veszem csak ki szabinak,a tobbit remelhetoleg nem kell attol h. anyuka itthon lesz,igy marad meg 4 napom,amikbol hosszu hetvegeket csinalok majd),Zsanettal akit meg otthonrol ismerek(latasbol) majd neten dumaltunk csomot h.an tudna kijonni,azota kinnt van DC-ben,szal most talizunk is:)) Elotte hetvegen meg valszeg DC,mert kozeledik a cseresznyefa viragzas,amit az uj fenykepezommel nem hagynek ki:)) meg amugy is hianyzik DC nagyon.....apr.10-en meg kezdodik a sulim,mar ha vegre kifizetne a csalad.....

Sok pusza,latogassatok meg,mert kuldeni kene haza lassan a tomerdek cuccom:)) meg egy kis kaja is jol jonne,h. a palinkat ne emlitsem hahaha

7 megjegyzés:

  1. meglátogathatlak?Hazahoznám egy pár cuccodat szívesen.Kéne csinálni csere aupairséget.Te jössz Londonba én meg New Yorkba.De nekem az is elég,ha én megyek csak :)
    Na?

    VálaszTörlés
  2. hahaha johetsz a helyemre ha vegeztem:D(bar biztos talalnal jobb csaladot is haha) en szivesen mennek Londonba egy par honapra:))

    VálaszTörlés
  3. Én most úgy értettem,hogy sightseeingre mehetnénk egymáshoz :) Mit szólsz?Én nagyon szívesen körbevezetlek Londonban,te pedig New Yorkban.

    VálaszTörlés
  4. haha ok Im in:)) amugy tudsz nekem adni egy e-mail cimet ahol elerhetlek??lenne par kerdesem:))

    VálaszTörlés
  5. petrus0015@citromail.hu velem mindenről lehet beszélni ;)

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Én is szívesen meglátogatnálak :D. Már többször is eszembe jutott :). Csak sajna pont a repülőjegy ára hiányzik :-/. Na mindegy, majd egyszer :). Az USA - mióta olvasom a blogod - nagyon előkelő helyen szerepel az "Ide eljutok" listámon. :)
    Asszem, még Te is tartozol nekünk olvasóknak egy listával. :P Mintha egyszer azt mondtad volna, hogy majd felteszel egy listát arról, hogy mit fogsz csinálni. Vagy mégse publikus? ;)

    VálaszTörlés
  7. haha nem felejtettem el Evi:)) a nem publikus reszeket majd nem irom bele:D de igerem felrakom hamarosan:))

    VálaszTörlés