2009. július 29., szerda

TALALTAM CSALADOT=MEG 1 EVET HOSSZABBITOK!!!:)

Boldogsaaaagggg vannnn:))))

de kezdem az elejenel.....
Mar Miami alatt is azaz MEG akkor is a hulye hosszabbitasi e-mailekkel foglalkoztam...ugyanis az 1 dolog h. 2 honapja elkuldtem a papirokat,sulirol igazolas,level h. hova akarok menni,meg mindent.....de valasz mindig annyi volt most mashol vannak a papirok(hol mashol????milyen masik cegnel???why????) mar az otthoniaknak is irtam hatha azok tudnak segiteni,mert ez nagyon nem franko,de ez megint mar csak az en szerencsem lehet.....v. a csaladok szama csokkent meg,ami lehet mert sokmindenkitol hallom h. alig hivta csalad,szal lassan a valogatas lehetosege is megszunik:S mostis vannak 1en akiknek annyi ideje van mint nekem de meg senki nem hivta oket...:S

Aztan csut.on hivott 1 csalad,azaz mar csak az uzenetet hallgattam le,azt is szombaton:)) hiaba nyaralas,mondtam h.ne zavarjanak,a koordinatornak is mondtam nem leszek elerheto...errol rola is:)))
Nah aztan hal Istennek mailt is irt,mert ugye az elveszett csomagomban volt a telotoltom es ugye annyira meno telom van itt h. minden nap lemerul:)))ebbol kov.h. mar szombaton reggel megadta magat:(((

Amikor eloszor olvastam a mailt azon kivul h. ikrek(imadom az ikreket!!!) nem nagyon volt ami tetszett volna bennuk,es ez 1 dolog miatt van: a hely,en annyra csak California-ba akartam menni,esetlef Floridaba,h.nagyon....de ahhoz kepest h. egy san diegoi koordinatorral is maileztem o sem tudott segiteni.....nem baj hiszek a sorsban mindennek megvan a maga oka!!!! ennek is,es amugy is optimistanak kell lenni,az ocean az ocean,igyis ugyis ott leszek mellette,csak nem mindig tok majd furdeni:)))

Szoval a csaladrol:
Az elkovetkezendo 1 evem Mt.Sinai varoskaban(Port Jeffersonnal majdnem osszenove) Long Island felszigeten,New York allamban fogom tolteni,New York-tol(Manhattan) 1,5 orara vonattal,a hazunktol 10 es 20 percre van 1-1 vonat allomas,de ha nem melozok kocsit is hasznalhatok majd,meg a jogsinak utana kell jarni....a varos szelen farmok is vannak,de amugy a varos eleg nagy,vannak mallok,sulik,stb.asszem egy university is van Port Jeffersonban.....es 1 ismim Adri,akit a kepzesen ismertem meg Pesten 15 percre lesz tolem...wooo hooo maris van 1 ismi,es magyar!!!
amugy arrafele nem sok au-pair van az Adri szerint....es mindenki szerint Long Island gyonyoru........ESSSSS CSUPA NAGY BETUVEL: A CSALADOT IDEZEM: "IMADJUK A NYARAT A BEACHEN TOLTENI,EZ NEKUNK NAGYON FONTOS!!!!" Nixi valasza erre: nekem is!!!:D szal beachmaniasok:))) es NEM MELLESLEG 10 PERCRE VAN 1 BEACH,BAR EZ NEM IGAZI OCEAN,EZ A FELSZIGET ESZAKI RESZE,TEHAT OCEAN OBOL.....DE AKKOR IS!!!!!csekkoljatok le terkepen!!! DE AZ IGAZI OCEAN,A FELSZIGET DELI RESZE IS CSAK 45 PERC!!!!wooo hoooo megyunk sokat telen is nem erdekel!!!!:D
A hazrol annit emlitettem a Rita hol lakik,nha en is ilyenbe fogok:))) country club szeru,tehat majdnem minden haz ugyanugy nez ki,akkora meretu mint amostani is,de van medence,golf,edzoterem,teniszpalya,stb.amit ugye az ott lako emberek kozsoen hasznalhatnak,es persze ingyen:))))

Anyuka Donna-olasz(vonzodom a nem amcsi anyukakahoz,a mostani gorog:)) tanar,tok jo fejnek tunik,vele levelezek minden nap,meg 2 2 napja beszeltunk fel orat.
Apuka: Chris,mernok(haha megvan szuloi parositas,mintha szuleimet latnam:))) o allitolag sokat melozik.melyik amcsi nem???
A gyerekek: most 3 is lesz!!!!nem baj a vernyomasom miatt kell:)))
Hannah 7 eves kiscsaj, 2.osztalyos alt.suliba,cheerleading-ezik(az a tipikus amcsi pomponos szurkolok meccseken-1szer tuti elmegyek es megnezem majd:)) meg szeret olvasni,o minden nap suliban van 3:45-ig szal vele nem lesz gondom:))meg amugyis elvan magaban anyuka szerint:))) zongorazik mert anyuka testvere zongoratanarnak tanul,de szeretnek ha neha en is tanitanam:)))mondtam ez nem a legjobb otlet:)))Adriana 1 ev utan jobban keni mint en:)))
busszal jar suliba,szal csak odaig kell kikiserni,3:45kor meg ertemenni....
Jack es Emma-3 evesek es IKREK!!!jajj de cukik,merth.kepeket is kaptam persze.Emma peldakepe a novere,jol elvannak egyutt,meggy az utanozas:)))o mar nem pelenkas,de Jack meg igen...nem baj igy 10000 utan mar kit erdekel??:D Emma osszel kezdi a balettot,mint itt Adriana. Az ikrek minden nap otthon vannak,de 12-2ig alvas van:)))

Meloidom: 7:30-4:30 lesz hetfotol-pentekig szal marad a mostani,a hetvegek szabadok,ez is fontos nekem nagyon!!! es anyuka mondta a mostani nemet au-pair is csomot utazott el 3-4 napokra nyaralni,miami,bahamak h. elore lemelozta,es igy megmaradt a holiday-e mielott megy haza,plusz utazo ho,szal 1,5 honapot csaszkalhat...tetszik:)))

Most hirtelen ennyi jut eszembe....de ilyen csaladot tenyleg hiba lett volna kihagyni(azaz rem ezt kesobb is igy gondolom majd) mindenki mondta foleg jelelnlegi hostanyam,h.az mekkora jo hely,meg rendesnek tunnek,meg a legfobb kerdes: "VAJON HA NEM MONDOK IGENT HIV-E MEG VKI A HATRALEVO KB.10 NAPOMBAN????" mert ha nem huzhatok haza,azt meg nem birnam ki....

Most szervezzuk az atkoltozest oda,haha a ruhaim miatt vok gondba:)) de valszeg hagyok Anissamnal meg Ritamnal cuccokat,aztan ugyis jovok meg ide,es aztan majd elviszem....jajj DC nagyon fog hianyzoni,nem baj 20 dolcsi a jegy jovok en meg ide,ohh a magas para,a pulcsis tel,az allandoan suto nap,meg maga DC,meg Alexandria kikotoje es ovarosa de fog hianyozni....:((((
NY allam ennek teljsen az ellentete,a tel is allitolag van h. fel eves,es hideg is van kb. mint otthon:(((nam baj majd megszokom:)))

Szoval ugy nez ki most,tenyleg most,mert 2 percre irta ezt a mailt,h.menjek repcsival Baltimore-bol mert az Long Island-en szall le toluk 20 percre(Islip repter), nem pedig NYC-ben,Baltimore innen 1 ora,de nem baj kenyelmesebb is a repcsi:)))meg amugyis ok fizetik:)))
csak ne legyek tulsulyos:O:D

Jah es a legjobb: ITT AUGUSZTUS 10-EN VEGZEK(nemtom miert nem 11,a datum amikor kijottem) DE VISZONT ODA ELEG HA CSAK AUGUSZTUS 15-EN MEGYEK!!! Szal van par napom itt meg DC-ben meg VA-ban,Anissa dragam is jon vissza a 2 honapos Guatemala-i nyaralasarol:)) 9-en szal meg talizok vele,mondjuk aztan meg NY-ba is jon,mivel imadja:)))

Most hetvegem mellesleg megyunk NYC-be:))mert Rita baratnem 21.szulinapja van,ami itt ugye a felnottkort jelenti,vegre bemehet barhova,meg ihat is:))) szla nagy party lesz:)))
Az utanalevo Niagaranak lottek,szervezesi gondok miatt,de meg azt szept.ben meg szeretnem jarni,most tenyleg kozel lesz majd,Anissa is mondta h.o ugye jovore Canadaba fog elni par honapot a baratjaval h. majd menejk at,mondom visa miatt nem megy,de talizzunk a Niagaranal es a hid felenel megallok,mert az meg USA:))) bolondok:)))

Jah par vidit mar felraktam youtubra,nixiusa neven keressetek,meg picasra az elso napot Miamiban mar feltoltottem:))) ur Isten mennyi kep van meg:)))

Meg varom a kommenteket!!!!!!!!!!!!:D

Boldogsagos pusszanat!!!!

2 megjegyzés: