2009. február 21., szombat

My new host family!!!!!:D

So,gyorsan beporogtek az esemenyek,sietve irok,h.mindenki tudtara adjam mielott Dori ertem jon,es megyunk shopingolni,meg partyzni anywhere:)

So,csut. hivott vmi,persze nem vettem eszre:) nah mind1 majd hagyott voicemailt,h.o 1 hostanyuka innen meg onnan bla bla....majd penteken beszeltem az apukaval,majd este az anyukaval is eleg hosszan.....tok jo fejnek tuntek,el is szallt rogton a gondolatom,ami eloszor volt Alexandria,VA hallatan,h.nah nem,en nem maradok itt......dehat maradok:))))

Szoval ma talalkoztam veluk,mert mondtak talizhatunk,miert is ne....
Felvettek az 1ik metro allmoas vegenel,beultunk kajalni,majd el hozzajuk....szal volt idonk beszelni,jah meg meg rovig kornyeket bemutatas is volt,mall-ok:) barok,potomac 1ik kikotoje,stb.

Amit a csaladrol tudni kell:
Alexandriaban,Virginiaban laknak(ez igy mondjuk egy eleg nagy terulet,de az utcanevet nem birtam megjegyezni:)) ,a metro kicsit messze van gyalog,de van busz,meg ki tudnak rakni ahol akarom(a mostanival is ugy csinaltak,meg adnak kocsit,ha meg lesz a jogsim)

az anyuka: fuvolatanar volt:) de most franciat es nemetet tankit,de a valtozatossag kedveert beszel gorogul is,mivelh.az apja gorog:) ezert nem is vmi szep,tipikus gorogo,de nagyon jo fej.
8-tol 6-ig dolgozik a no.

az apuka:nagy szakllas,nagy darab,eleg sokat esik:) szal o sem 1 szepseg,de jo fej,bar nem olyan dilis,mint a mostani hostapam:))),szal karmester(templomba is),meg zongoratanar,meg kurttanar(szerdankent otthon is tanit:P:)) o vegez mar 4-kor,szal en nekem minden nap 8-tol 4-ig kell melozni,ES A HETVEGE ISMET SZABAD!!!!:D

2 gyerek van: egy 5 eves kislany,o szinten pre-school-os,szal suliba van,fel 1-ig.jol viselkedik a kiscsaj nagyon,es kis locsi fecsi:)
a kisfiu meg 2 eves mult,cuki,nem nagyon beszel sokat,de edi nagyon.

Az apuka nyaron tobbet van otthon,mivel o nem tanit akkor nyari suliban,mint az anyuka.Szal elvileg haza is tok menni visitelni a nyaron:))))
Ha mennek nyaralni,VISZNEK!!!!:)
Es ha leteszem a jogsit akkor adnak kocsit:)

A mostani au-pairjuk 1 brazil:S csaj,aki vegzett itt,ezert megy haza,megmert honvagya van....

Hatalmas haz,2 emelet+ basement(ahol szg.ek,mozizo helyseg,ilyesmi),csendes kornyek,kozel 1 park,meg jatszoter,meg teniszpalya....meg kocsival 10 perc Alexandria hires old town-ja(mint Georgetown) eleg sok shopinghelyyel(bar az kozelebb is van:)))) meg barokkal,szorakozohelyekkel:))))
2 kocsi,1 bazi nagy mikrobusz(ezzel jottek elem) belul mint 1 limo,full extrasan jo,tv,piatart,stb. meg 1 szinten jo nagy masik kocsi....

ES A LEGJOBB AZ EGESZBEN!!!!: NEKIK CSAK AUG.IG KELL AU-PAIR,MERT UTANA SZEPT.TOL MEGY OVIBA A KISFIU IS:))))) SZAL PONT MIKOR KEZDODIK A 2.EVEM AKKOR SIMAN TOK VALTANI MEGINT,ES MOST UGY H. NEM EN JELENTEM BE:)))) ugyanis ez hosszabb tavon gondolom nemtul jo pont....

Mellesleg atkerulok 1 masik clousterbe,ahol ismerek 2 csajt,akikkel NY-ban taliztam,az 1ik 1 nyomi:) a masik,Magda jo fej nagyon....szal legalabb ismerek ott vkiket.....

Szal zeneszek,hulyek mint en,meg hat aki fuvolas....:D

SZOVAL NEM KELL HAZAMENNEM!!!!:P ES MARADHATOK MEG ITT AZ ITT MEGISMERT CSAJOKKAL!!!!:D

Ha meg eszembe jut vmi akkor irok meg errol....szal 3 het mulva koltozok!!!!

Pusszantas!!!!



Jah amugy hostapam mar elotte gratulalt az uj csaladhoz,pedig 1 szoval nem mondtam neki,h.el is fogadom majd:))) meg vmeyik nap tuc tuc zenere danceltek gyilkossal....atom jol nyomtak:)))) kepem sajna nincs:(.......jah apropo,apuka mondta szedjem le Mano osszes kepet mindenhonnam,blog,picasa,facebook,stb........fasza,gondolom anyuka otlete volt ez is,mivel apuka eddig is lathatta a facebookon.......szal csak az iwiw-en maradhat,persze meg utanajarok majd,h. akkor mindent vegyek le,v.mi van.....

Nah csoksag!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése